mandag 31. oktober 2011

Bordpynt

I helgen hadde vi et trivelig lite middagsselskap med gode venner for å feire bursdagen min. Da fikk jeg endelig sjansen til å dekke et skikkelig festbord :-) Gøy var det!


Nye dekketallerkener gjør seg :-)


Det å lage tre-retters middag til seks personer er en utfordring. Men du og du så gøy det var! Morsomt å få varte opp gode venner av og til :-) Skulle bare ønske vi fikk enda mer tid til å skravle og kose oss sammen. Det går mye tid på kjøkkenet under en sånn middag, og etter middag skulle vi visst ut å gå.....
Vi havnet nemlig på Halloween-party utpå kvelden (noe jeg var intetanende om...) Der var det mye skumle saker å se på! Men tilbake til bursdagen min. Jeg fikk så utrolig mye flott! Det virker som familie og venner har skjønt at det er èn ting som står i hodet på meg for tiden; Interiør! 


Ostefat
Enda en orkidè

Gyngehester
En vellykket bursdag med andre ord :-)

fredag 28. oktober 2011

Kveldskos uten å dø av heteslag?

Gjør som meg (og mange andre interiørbloggere) Sett noen store kubbelys i ovnen. Det skaper en herlig stemning, samtidig som du slipper å krepere av svette. Det er nemlig ganske mildt oppe i nord for tida.



Denne orkidèen fikk bli med hjem idag. Jeg er egentlig ikke noe flink med disse (de har en tendens til å dø ganske fort i mitt hus), men de er så fine så jeg gir det et nytt forsøk:-)

 Nå venter hjemmelaget pizza og Idol. Mannen er på kveldsvakt så jeg får selskap av mamma, pappa og lillesøster. Koselig!

Ha en herlig fredagskveld :-)
-Klemmer fra Trine-

torsdag 27. oktober 2011

Utepynt

 Ytterdøra vår er, når sant skal sies, ikke noe fin! Jeg hadde derfor lyst å prøve å pynte den opp litt (det blir forhåpentligvis ny ytterdør når taket over trappa er ferdig bygget)

Fru Mæla hadde laget fine kvisthjerter av bjørk, så jeg fant ut at jeg skulle prøve meg på et slikt :-) Resulatet ble så som så, men av øving blir man god ;-)



Var desperat etter et navneskilt på utsiden, så da ble dette laget i full fart...
Det blir nok noen kvisthjerter før jeg klarer å lage et jeg virkelig er fornøyd med :-)

I kveld skal huset klargjøres til bursdagshelg, jeg fyller år!! :-D Gleder meg til masse hyggelig besøk på lørdag!

Ha en fin torsdagskveld.
-Trine-

onsdag 26. oktober 2011

Kveldskos

Først og fremst så synns jeg det er veldig hyggelig at jeg kan inspirere dere til å starte oppussing av gamle møbler :-) Og takk for fine ord, dere er så gode! I kveld er det stille og rolig i min lille villa. Ungene sover, mannen ser fotball på pc'en og jeg ser Spesialenheten.


Litt omøblering av ting og tang må til noen ganger ;-)
Jeg ELSKER hvite roser!
Disse lå på trappa da jeg kom fra barnehagen i dag. GJETT om jeg gleder meg. Så utrolig mye fint å se på!
Tv-stuen anno oktober 2011. JEg trenger tips til hva jeg kan gjøre med veggen hvor bildet av Casper henger. Har så lyst å gjøre noe mer ut av den...

 
Kos
 Nå venter senga. I morgen skal jeg for en gang skyld ha tidligvakt på sykehjemmet. Gleder meg til å tilbringe hele ettermiddagen med mine søte små <3 Ellers går jeg med skumle planer for soverommet... Må bare få ånden over meg igjen....

God natt alle fine lesere!
-Klemmer fra Trine-

Oppussing del 2...

Sjenken i stua er også pusset opp.. Det var gjort på nøyaktig en formiddag :-)

Før:


Etter:



Så nå er møblene malt, oppgaven skrevet og praksis ferdig forberedt. En deilig følelse! Eneste skår i gleden er at min elskede Iphone, min samarbeidspartner gjennom to år, ser ut til å ha takket for seg :-( *Jeg gråter inni meg*

tirsdag 25. oktober 2011

Snart i mål...

Uken jeg skulle begynne på innlevering i norsk, DA kom inspirasjonen til å begynne å male møbler.... Men det gikk fort da.. Mye fortere enn jeg fryktet! Fornøyd med resultatet :-P
Først ute var vitrineskapet:



 To lag med heftgrunning og et lag med oljebasert maling, farge eggehvit og VOILA!

  Det er mer som er malt, men det tar vi ved en annen anledning ;-)

Nå skal jeg ta siste innspurt på oppgaveskriving før det er aftenvakt.
Ha en fin tirsdag :-)

-Klemmer fra Trine-

mandag 24. oktober 2011

mandag 17. oktober 2011

En liten forsmak på julen

Så til min store glede at Perfect Home på facebook har lagt ut smakebiter på julekolleksjonen, og siden jeg skal holde party om en måned, tenkte jeg å vise dere et lite knippe av det som kommer.. Er bare en ting å si:
JEG GLEDER MEG!!




I år blir det plastikktre på oss. Mannen er alergisk og jeg har fått nok av barnåler overalt! 
 Nå reiser jeg til Notodden på studesamling og blir borte til torsdagskvelden.

Ha en fin uke alle sammen :-)
-Klemmer fra Trine-

torsdag 13. oktober 2011

Små barn kan være ganske store av og til..

Storebror i huset har jo fått med seg at mammaen er litt smågal når det gjelder interiør.


Han kom nemlig med følgende utsagn da jeg satte disse lysestakene på hjørnebordet :mamma nå bytter du på pynten igjen.... (med en smule oppgitt stemme)

Blomster i sort/hvitt... jaja :)




To søte små som koser seg hjemme i ruskeværet. Helle har et mystisk utslett som egentlig ikke ser ut som vannkopper... Hmm, blir ikke klok på det!

I morgen er det siste forelesning for denne uka, og neste uke bærer det avgårde til Notodden igjen. Trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg gleder meg faktisk til å komme tilbake (Notodden er ikke akkurat the centre of the univers) Blir koselig å treffe alle sammen face to face igjen :) 

Ha en fin torsdag videre. Nå står pølselapskaus på planen her i min lille villa.
-Klemmer Trine-

onsdag 12. oktober 2011

Perfect Home

Onsdag 16. november skal jeg være vertinne for mitt første party :-) Og selvfølgelig er det et interiørparty som skal arrangeres i min lille villa! Perfect home har så uendelig mye fint til hjemmet og jeg har lenge hatt sansen for varene der. Nå er det ett år siden sist jeg var på PH party så jeg gleder meg, og ikke minst ser jeg fram til å prøve meg som vertinne :-)

Et lite knippe av utvalget til Perfect Home.





Bildene er lånt fra google.


For å lese mer om Perfect Home, gå  inn HER
Dersom noen er interessert i å komme, ikke vær redd for å ta kontakt med meg :-)

-Klem Trine-

tirsdag 11. oktober 2011

Partytips

Ikke i den forstand som dere kanskje tror, men i går var jeg nemlig på helse og velvære party hos min venninne Linn-Heidi. Der var det MASSE spennende produkter som vi fikk både se og prøve. Elisabeth (som holdt partyet) fortalte om mange forskjellige produkter og jeg tenkte jeg skulle skrive litt om noen av dem jeg ble spesielt imponert av.

Sminke
Masse fin sminke som selvfølgelig er organisk :-)


Jeg falt spesielt for øyenskyggene som fantes i maaange fine farger.



Helseprodukter
Her var det mange produkter å velge i. Jeg har valgt å skrive litt om de som imponerte meg aller mest.
 
Babyprodukter
 Babyproduktene er nok noe jeg kommer til å bruke på ungene fremover. Jeg har slitt med å finne badeprodukter/kremer som lukter godt og samtidig er bra for hus/kropp. Denne serien fra LR inneholder begge deler :-) Bestilte ansiktskremen i første omgang for å teste ut.

Aleo vera box
 Dette er et sett alle husstander bør ha i hus. Det inneholder En krem med propolis som behandler ekstrem tørr hus eller forskjellige former for eksem. I pakken finner du også en aleo vera emergency spray som du kan bruke på alt fra brannsår, blemmer, hvis barnet ditt (eller du selv) faller å slår seg osv. Fikk høre flere historier hvor denne sprayen hadde gjort underverker. Den kan til og med brukes til å spraye i halsen på små barn som er for små til å bruke hostesaft. Det siste produktet i boksen er ren aleo vera konsentrat. Kan brukes på alt. Aleo vera er jo kjent for å lindre og kjøle ned, så disse produktene kan du bruke på de fleste vondt'er :-)


Sprayen er kjekk å ha, særlig om man har barn i huset.


Aleo vera juice.
 Denne juicen har dokumentert effekt på flere helseplager. Alt fra migrene, til mageproblemer, til leddplager. Ja, listen var lang! God var den også :-)

Det var også en tannkrem her som fungerer bra mot betennelse i tannkjøtt bl.a.
 Smykker
LR har den siste tiden lansert en lekker smykkekolleksjon. Kona til Bruce Willis som fronter den:-) Her var det mange fine detaljer. Smykkene selges også med to års garanti, så dersom smykket blir ødelagt etter normalt bruk i to år, får du nytt.

Dette falt jeg spesielt for.


Nydelige deltajer. Dette smykket kunne du også bruke i forskjellige kombinasjoner. Som langt, som litt kortere med avtakbart armbånd eller tom to korte smykker.

Alt i alt mange produkter jeg kunne tenke meg, og jeg kommer garantert til å handle mer etter hvert. Spesielt vil jeg anbefale babyproduktene og denne aleo vera boksen.

Dersom dere vil lese mer om produktene kan dere går inn HER  eller kontakte meg så skal jeg videresende dere til vertinnene for partyet.

-T-

(Dette innlegget er IKKE sponset)