onsdag 25. januar 2012

Hjemmekos


I dag har ungene hjemmedag. Det er godt med en liten time out midt i uka, og når mammaen har fri, da er jo saken grei :-) Nå begynner jeg å bli lei av å gå hjemme, så håper jeg får meg litt jobb snart! 
Eksamen var i går, og nå håper jeg bare at jeg har bestått. Kan ikke være noe særlig å ha gamle eksamener hengende over seg når man går videre i pensum...

En liten frøken som koser seg hjemme :-)


Storebror er dyyyypt inni en film...

I dag er første onsdagsrenn for storebror. Og tradisjon tro blir det vafler etter skirenn ;-) Ellers skal vi bare slappe av hjemme. Ryggen er enda ikke helt på lag med meg, så jeg tar det rolig. Godt med fyr i ovnen og varme gulv, når vinterkulda sprenger på ute!

Ha en knall onsdag :-)
-Klemmer fra Trine-

mandag 23. januar 2012

Et lite pust i bakken

God morgen alle sammen :-)
Nå er det lenge siden jeg har gitt liv fra meg. Det har vært en hektisk periode med eksamenslesing, sykdom, jobb osv. Planen var at jeg skulle reise til Notodden på siste samling i dag, men så var jeg og ramlet på isen i forrige uke og slo meg kraftig i min, allerede trøblete rygg, så jeg kom meg ikke avgårde. Litt kjipt, for jeg hadde gledet meg til å treffe alle studentkollegaene igjen, men men, sånn er livet noen ganger.

Interiørmessig har jeg også vært inne i en enorm tørke en periode nå. Men dere, hva skjer når man setter seg ned og skal begynne å lese til eksamen. Jo, da kommer alle ideene! I dag er siste lesedag før eksamen, og hva har jeg gjort? Jeg har stokket om i vinduskarmene... Jaja, da blir det sprenglesing noen timer framover. Uansett, deilig å få friske blomster i vinduene, i takt med at lyset ute kommer stadig nærmere :-)




Er særdeles godt fornøyd med at jeg har klart å holde liv i den hvite julestjerna mi i over èn måned nå..

Ny frisk hortensia i vinduskarmen :-)

Nei, nå er det back to reality! Skal være så glad når morgendagen er over og jeg slipper å ha dårlig samvittighet for å lese for lite....

Ha en fin dag alle sammen!

-Klemmer fra Trine-

søndag 15. januar 2012

Travle tider


Hei godt folk!

Det blir lenge mellom innleggene her inne for tiden, men jeg er inne i ny eksamensperiode, i tillegg til at Hellemor er blitt syk.... Feber,snørr og hoste er en del av hverdagen nå for tiden!

Siden sist er det kommet en ny duppeditt i hus. Jeg ELSKER vår nye Ipad!!<3 den er bare genial, har alt jeg trenger. Musikk, wordfeud, internett og facebook;-) tror ikke jeg har sittet på pc'en siden torsdag.

Imorgen blir det eksamenslesing med sykt barn hjemme. Det kan by på mange utfordringer:-)

Ha en fin søndagskveld folkens!
-klemmer fra Trine-

- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag 5. januar 2012

Gjestebok

Godt nyttår kjære lesere! Det har vært stille fra denne fruen i noen dager. Har brukt tiden på å rydde vekk julen og klargjøre for nytt år i villahjemmet. I morgen er det skolestart igjen, og jeg gleder meg faktisk til å komme igang igjen. Jo lengre man har fri, jo latere blir man. Men nå er det ny eksamen som står for tur, så jeg stuper inn i bøkene igjen.

Da jeg ryddet i bokskapet mitt tidligere i dag kom jeg over en stor skatt. Ikke i størrelse, men i betydning. Da pappa og tantene tømte huset etter besteFar fant de nemlig en gammel gjestebok, og snille som de er fant de ut at boken skulle følge huset. Jeg hadde helt glemt av denne flotte boken. Den ble kjøpt til mine besteforeldre julen 1964.


 Inni boken fant jeg mange fine hilsninger fra familie, venner og bekjente av mine besteforeldre. Her har blant annet mine oldeforeldre skrevet, gamle tanter og onkler. Gamle venner av Far og bestemor som enda lever den dag i dag. Jeg har alltid visst at de var gjestfrie folk, men nå har jeg beviset på det også :-) Et ord som går igjen i boken er Hjertelig takk....

I tillegg til alle hilsningene fant jeg noe ganske spesielt. Dødsannonsen til min oldefar som døde i 1974. Min oldemor het forresten Regunda. Et ganske orginalt navn :-)

Nå skal boken inn i en ny tidsæra. Siste hilsen er foreløbig skrevet i 1996, neste hilsen blir skrevet i 2012 :-)
 

Vi skrives !