lørdag 28. april 2012

Happy saturday!

Formiddagen har vært litt rar... Storebror er dratt til Narvik sammen med bestemor og bestefar og mannen i huset er på jobb. Hvilket betyr at jeg og lillemor er ALENE hjemme! Det er lenge siden det... Hun sovnet av i senga si kl 10.00 og sov til 12, så da var det veldig stille i huset..
Vi koser oss med saft, potetskruer og småbilene til bror (endelig fikk hun leke med dem uten en hysterisk storebror som er livredd for bilene sine)

Lillemor er plutselig ikke så lita lengre. Hun er nemlig blitt kjempeflink å gå på potta. Har bæsja på potta i 2 uker nå :-) Kanskje vi er heldige og er fri for bleieunge til sommeren? Det er lov å håpe ;-)

I går var jeg endelig ferdig med alt av oppgaver som skal leveres på skolen. Fikk gode tilbakemeldinger på siste fremføringen min, noe som ga meg ekstra motivasjon. Og det trenger jeg, for nå venter tre eksamener før jeg endelig kan ta sommerferie 12. juni!!

Måtte ut å kjøpe meg litt friske blomster i går, og da kom jeg over dette søte brettet.
Brett og Buddha fra Anitas Blomster. lysestaker fra Kremmerhuset.

Blomsterpotte fra Perfect Home



Når mannen kommer hjem fra jobb, tror jeg at vi må ut på en liten luftetur... Vi har dårlig vær, så trilleturen vår gikk i vasken! I kveld blir det god mat og en film kanskje. Noen som har gode filmtips???

Ha en fin lørdag mine venner :-)

                                                     - Klemmer fra Trine-


torsdag 19. april 2012

Gamle minner...

Får jeg aldri nok av! Det å overta et hus fylt med minner fra barndommen min, og også min far og hans søskens oppvekst her, syns jeg er veldig spennende og samtidig føler jeg et visst ansvar for å ta vare på disse minnene. Huset vårt er fylt med skjel, noe jeg vil ta vare på.

Familien er også enige i at det er visse ting som "hører til" her på gården. Husker dere innlegget om Gjesteboka? Trykk HER for å komme til det. I går fikk jeg en ny skatt. Tanten min har i mange år hatt en gammel symaskin stående på loftet. Den tilhørte hennes bestemor (min oldemor) og den sto i gammelstua her på Rognså. Huset er dessverre revet, men den passet perfekt inn her hos oss :-)

                                              Den har foreløbig fått plass på kjøkkenet.

Da vi var på besøk hos tanten min i går, ble vi sittende å se gjennom gamle bilder. Jeg kom over et bilde av huset, da det nettopp var bygget ut. Morsomt å se hvordan det har forandret seg gjennom tiden. Det har vært maaaange forskjellige fasader, det er iallefall sikkert!


I dag måtte jeg holde meg hjemme fra jobb. Har hanglet i mange dager og i natt slo ørebetennelsen ut i full blomst. Sitter å venter på å dra til legen. Håper hun kan gi meg en vidunderkur, for øreverk er ikke min favorittverk for å si det sånn....

Håper dere andre har en fin dag! Nord-Norge viser fra sin beste side for tiden :-)

                                                       
                                                             -Klemmer fra Trine-

tirsdag 17. april 2012

Våren er i på vei!

Det er utrolig deilig at det går mot lysere tider. I går la jeg meg rundt 22.30 og det var enda ikke blitt ordentlig mørkt ute :-) Jeg feiret også våren i går med å henge opp sommergardinene. Så nå er stuen lys og luftig!


Litt vanskelig lys inne på denne tiden....

 Nå gleder jeg meg noe voldsomt til verandaen er bar og vi kan begynne våren/sommeren her ute :-) Ser fram til mange fine kvelder her ute.


mandag 16. april 2012

Statusoppdatering

WOW! Over én måned siden forrige innlegg. Det sier vel litt om både motivasjon og stor grad av travelhet. Siden sist har vi feiret påske, jeg har vært tre uker i praksis og i det hele tatt...
I dag har mannen i huset bursdag, hans siste år i 20-årene er offisielt i gang ;) Snille, gode mannen min som jeg er så glad i <3

Legger ved noen bilder av ungene som vokser! Er ikke lenge før klesskapene må fornyes igjen.. Måtte det bli juni og feriepenger/skattepenger....




Nå er det en lengre periode med store oppgaver/eksamenslesing. 12. juni kl 15.00 skal jeg puste lettet ut og se fram til en laaaaang sommer hvor jeg kan konsentrere meg bare om familie, ferie og jobb. Vi er veldig usikre på hvor vi skal legge årets ferietur. Vi har veldig lyst til å kjøre ned til Oulu, Finnland med campingvogna, men har ikke lyst å dra alene. Så vi får håpe vi kan klenge oss på noen så vi får litt selskap på turen :-)
 

Ha en fin mandag!
                                                      
                                                                -Trine-