mandag 26. november 2012

Vår egen lille Tingeling

Det helt store her i huset om dagen er utkledning. Storebror har jo kostymer i alle farger og fasonger, men lillemor har til nå måttet nøye seg med å låne superman, spiderman osv. Men i forrige helg da vi var i Tromsø fant vi tidenes søteste lille jentekostyme :)


 Vår egen lille Tingeling <3


 "Tillelin" er den soleklare favoritten for tida! :) Men da bestemor kom hjem fra syden fikk Tingeling en seriøs konkurrent...


 Helle er nemlig blitt en liten seniôrita!

Skrekkelig søt!! 

Nå er det en times tid med sprenglesing før jeg vender snuten til jentekveld med fine Marthe og Sølvi:)

Ha en fin mandagskveld!

søndag 25. november 2012

Desember nærmer seg...

Og det betyr eksamenstid! Men jeg velger å se litt bort fra det akkurat nå. Kjenner julestemningen kommer snikende etter hvert som årets siste samling nærmer seg. For det betyr at når jeg kommer hjem fra den er det bare kos (og litt eksamenslesing) fram mot jul!

I dag er det en uke til første søndag i advent, men det er også en uke til jeg reiser sørover for å ta eksamen. Litt ambivalent i forhold til dette. Jeg gleder meg til å bli ferdig med turen, for å kunne rette fokuset mot adventstida, samtidig som jeg gleder meg til å treffe mine herlige studievenninner igjen! :)

Det blir lenge mellom innleggene for tida, men tiden strekker rett og slett ikke til!

Lette Narvik rundt etter det perfekte lysfatet. Alt fra Lene Bjerre, til KID, til Kremmerhuset.. Inget fat! Stoppet hos Anitas Blomster på vei hjem, og DER lå det perfekte fatet :) Til den nette sum av 199,- !! 




Nå er det pause i eksamenlesing får å nyte kvelden med god tv-underholdning!

Håper dere får en fin uke :)