søndag 29. juli 2012

En vakker sommerfugl har flydd avgårde

Kjenner jeg blir litt trist av å tenke på det igjen. Jeg har en god venninne... En veldig god venninne... Min forlover.... gudmor til Casper... og den beste samtalepartneren jeg noen sinne kunne fått. Min beste Marit... Verdens beste Marit!

En dag før påske fikk jeg en telefon fra henne om at hun hadde noe å fortelle meg. De skulle flytte.... til Oslo! Der og da gikk det nok ikke helt opp for meg, men etter hvert som månedene har flydd avgårde har jeg til slutt forstått hva det innebærer. Det er slutt på de hyggelige spontanbesøkene til St.Hansveien.

Hun er så god på så mange måter. Omtenktsom, vittig, snill, rettferdig, sosial, og ikke minst gir hun akkurat de rådene du trenger! Da jeg ble gravid med Casper var hun den aller aller første (etter pappaen da) som fikk vite om det. Hun fulgte meg gjennom en berg og dal bane av en graviditet. Da vi skulle gifte oss var hun en soleklar forlover. Hun har fire fantastiske barn og en snill og god mann som vi har fått gleden av å følge de siste 6 årene.



Nå skilles våre veier. I dag satte hun seg på flyet sørover for å starte sitt nye liv. Tilbake sitter jeg, med et lite stikk i hjertet. Hun er jo ikke BORTE, men likevel så fjern. En ting er sikkert, på besøk SKAL jeg:)

Så mange minner vi har sammen! Gode minner! De skal jeg begrave dypt inni hukommelsen og hente de frem når jeg trenger å se tilbake på noe hyggelig. 6 fantastiske år med min gode venninne<3

Lykke til BesteMarit, jeg er så glad i deg! 

Stuen min på en noe variabel søndag

Og med variabel mener jeg været... Overskyet, sol, overskyet... Da håper jeg at det neste blir sol da ;)
Etter å ha brukt et par timer på å shine huset fikk jeg fotografert litt.

Det er kommet inn litt rosa. Veldig koselig med litt friske farger når sommeren er så elendig!





 Nå er huset klar for kveldens inntog av gamle skolevenninner :) På menyen står kald nachosform *NAM* Følelsen man sitter med når arbeidshelga skal ikke undervurderes ;)

Ha en fin søndagskveld fininger!

lørdag 28. juli 2012

Mine to

Tenkte jeg skulle skrive litt om livet som søsken i min lille villa. Storebror fikk jo sin lillesøster en måned etter at han selv hadde fyllt to år. På det tidspunktet var han ikke annet enn god og kjærlig mot lillesøster. Søskensjalusi var ikke et tema hjemme hos oss, og vi var egentlig litt overrasket, for mange hadde forberedt oss på at akkurat det kunne bli en utfordring.

Etter hvert som lillesøster vokste til og krevde mer plass og oppmerksomhet merket nok storebror trykket ;) Men han har aldri vært stygg mot henne. Han får mye oppmerksomhet, både fra oss, men ikke minst fra snille besteforeldre, så kanskje er det der det ligger.

I dag er de to gode venner på godt og vondt. Storebror er den første til å stoppe hvis lillesøster faller, eller blir hengende etter. Da løper han tilbake, tar henne i hånden og hjelper henne videre. De krangler selvfølgelig, det gjør vel alle søskenpar på 2 og 4 år:) Han er den rolige og hun er "rampen". Det kan by på utfordringer av og til. "maaaaaaamma, Ho Helle plage meg!!!!" Men det er vel utsagn vi må venne oss til ;) En annen utfordring er leker... Mine leker..... Hun tok min leke.... "La nå Helle låne den"...... NEI!...... Kan du skjønne det at lekene den andre har er så mye mer spennende enn den du har selv???

 Men stort sett er de gode venner! Søsken som er glad i hverandre. De tar vare på hverandre, koser og ler sammen. Når jeg kan sitte i bakgrunn og observere de sammen, enten i lek, kosing eller herjing, så varmer det mammahjertet <3 De vil nok ha mye glede av hverandre i årene fremover.

fredag 27. juli 2012

Velkommen...

Til inngangspartiet i min lille villa :-) Overbygget over trappa har vært ferdig en god stund nå, og forleden kveld var det så mørkt ute at jeg tok noen bilder med utebelysningen på.





 Spottene inne i taket gjør seg veldig når det blir mørkt om kvelden:-) Gleder meg til å ta imot besøk i høstmørket på den nye trappa :-)

I kveld blir det lystig lag hos gode venner, det er klart for ny tapas-aften! Gleder meg:-) I morgen starter arbeidshelga, gleder meg ikke fullt så mye, men på en så fin arbeidsplass som jeg har, så går det veldig bra.

Ha en fin fredag alle sammen!

torsdag 26. juli 2012

Kveldskos

God kveld fine lesere:-)


Jeg og mannen nyter en stille kveld med hver vår pc, meksikansk tomatsuppe og hvitløksbrød. I morgen har fru Torgersen fridag, og den skal nytes sammen med mine små og mannen !

God natt, drøm søtt <3

Corokia

Endelig fikk jeg tak i den såkalte "bloggeplanten" :-) Snille Anita på blomsterbutikken tok den inn, bare så jeg skulle få!




 


Potte fra Anitas Blomster 59,- Corokia 147,-
 I dag skal vi endelig få møte fine familien Nygård/Takle igjen etter to uker:-) Håper dere får en fin torsdag, og en god nyhet: Det er bedre vær i vente!!!!!

-Klemmer fra Trine-

onsdag 25. juli 2012

sommeren 2012....

har så langt vært en stor skuffelse, værmessig! Det sier vel sitt når badebassenget til ungene enda ligger i eska, uåpnet. Men vi gjør det beste ut av det. Vi har vært på flere småturer. Polarbadet, Narvik, Abisko er noen av stedene vi har besøkt de siste ukene. I tillegg har vi hatt masse besøk :-)

På mandag begynte jeg å jobbe igjen, noe som var helt greit. Hadde vært verre om temperaturen hadde vist 20 grader. Så nå er det to og en halv ukes jobbing, så venter endelig en liten ferietur på meg og ungene. Vi tar med oss bestemor og reiser til hovedstaden for å besøke familie og venner. Deilig med en liten utflukt:-)

Den siste tiden har vi solgt unna datamaskiner så det hjooomer. Fire maskiner ble solgt på under en uke. Nå er dataparken ryddet opp i. Mannen og jeg har fått oss hver sin bærbare, men stakkars han, han fikk bare en vanlig pc, mens jeg derimot, fikk denne

Macbook lever så langt opp til forventningene så det holder :-)
 Tror mannen er veldig fornøyd han og:-) Nå når vi har så flotte pcér så måtte vi friske opp arbeidsplassen litt også.

 Her tror jeg nettstudenten kommer til å trives:-)


Nå går vi All Inn for å få en knallfin August!!