lørdag 10. desember 2011

julegleden har kommet

Eksamen i går gikk så som så.. Jeg var i elendig form og måtte avslutte en stund før tidsfristen gikk ut. Men jeg tror jeg skal klare å stå. Håper iallfall det!! Men NÅ er det juleferie. Vel ikke riiiiktig. Regner med jeg får jobbet litt før jul, men no more reading :-) Sykehjemmet er virkelig en fin arbeidsplass, spesielt nå i disse førjulstider.

Jeg er vel ikke prototypen på en interiørblogger. Hvis jeg var det skulle hjemmet vårt vært pyntet ferdig til jul allerede. Nei når det kommer til jul er jeg nok hakket mer nostalgisk enn trendy. Juletreet pynter vi på lillejulaften, en lang tradisjon som både jeg og mannen har med oss fra våre barndomshjem. Ungene får selvfølgelig være med på pyntingen :) I fjor var jeg veldig på denne hvite julen. Tror det kom av at jeg akkurat hadde fått opp øynene for det hvite. Men nå har vi levd med det i over ett år, og det er faktisk deilig å få inn litt farger i hjemmet. Så i år bli det pyntet i sølv, hvitt og rødt ! Selv om jeg ikke har pynta,  har jeg jo gjort det litt julekoselig :)

Røde nelliker skaper god førjulsstemning

Jeg er ikke av typen som orker å bytte gardiner til jul. Jeg er så fornøyd med de gardinene jeg har, så jeg kjøpte røde bånd, og jammen ble det ikke litt julesvong over dem ;-)
I dag er formen stigende og det kunne ikke passet bedre for vi har full timeplan i dag. I kveld er det julebord i ekte Sport1 ånd, med hyttetur, badestamp, og ikke minst Ronny og Kjell Ivars NYDELIGE julemat! Gommene mine lengter.... Har bakt kake til dessert. Min første i sorten, så det blir spennende. 

Litt senere i dag skal vi inn til Sjøvegan. Lillegutt skal nemlig opptre på sin aller første turnoppvisning. Er vel en stor fare for at mor må felle noen krokodilletårer <3 

Håper dere får en fin helg. Ta vare på denne herlige  førjulstiden, og ikke gled dere for mye til jul ;-) Da går denne ventetiden så altfor fort! 

P.S. Denne sangen gir iallfall MEG god julestemning. Trykk på bildet for å høre.

1 kommentar:

  1. Heia.
    Håper det går bra på eksamen og du bilr frisk snart. Fint julehus du har! Jeg er helt eni at juletreet skal pyntets på lillejulaften. Jeg trur ikke at vi skal ha noe juletree i år, trur vi ikke har plass i stua på hytta. Hehe. Men det blir jul uansett. :)
    Klem isabell :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar :)