lørdag 28. april 2012

Happy saturday!

Formiddagen har vært litt rar... Storebror er dratt til Narvik sammen med bestemor og bestefar og mannen i huset er på jobb. Hvilket betyr at jeg og lillemor er ALENE hjemme! Det er lenge siden det... Hun sovnet av i senga si kl 10.00 og sov til 12, så da var det veldig stille i huset..
Vi koser oss med saft, potetskruer og småbilene til bror (endelig fikk hun leke med dem uten en hysterisk storebror som er livredd for bilene sine)

Lillemor er plutselig ikke så lita lengre. Hun er nemlig blitt kjempeflink å gå på potta. Har bæsja på potta i 2 uker nå :-) Kanskje vi er heldige og er fri for bleieunge til sommeren? Det er lov å håpe ;-)

I går var jeg endelig ferdig med alt av oppgaver som skal leveres på skolen. Fikk gode tilbakemeldinger på siste fremføringen min, noe som ga meg ekstra motivasjon. Og det trenger jeg, for nå venter tre eksamener før jeg endelig kan ta sommerferie 12. juni!!

Måtte ut å kjøpe meg litt friske blomster i går, og da kom jeg over dette søte brettet.
Brett og Buddha fra Anitas Blomster. lysestaker fra Kremmerhuset.

Blomsterpotte fra Perfect HomeNår mannen kommer hjem fra jobb, tror jeg at vi må ut på en liten luftetur... Vi har dårlig vær, så trilleturen vår gikk i vasken! I kveld blir det god mat og en film kanskje. Noen som har gode filmtips???

Ha en fin lørdag mine venner :-)

                                                     - Klemmer fra Trine-


3 kommentarer:

 1. Heia!
  Så fint du har det!! ;) Søte Helle som er blitt såå stor <3
  Eksamene går helt super bra skal du se :) Lykke til.
  Ha en fin søndags kveld.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar :)