lørdag 25. februar 2012

"eg kan hjelpe deg pappa"

Jeg som skulle ha frihelg, befant meg plutselig på jobb kl 08.00 i dag.  Lørdags formiddag er ikke den verste tiden av helgen å være på jobb da:) Men resten av helgen skal det slappes av med mine små! I dag har vi spist lørdagsgrøt hos mamma og pappa, og så har vi vært hos tanta og onkelen min og fått servert nydelige vafler:-) Alltid like gode.

I går kveld var vi så mette, så vi sparte fredagstacoen til i dag. Lillemor var skutt, så hun la seg 18.45. Da hadde storebror huset og foreldrene for seg selv, og han var i storslag. Danset, sang, turnet, fortalte historier osv. I tillegg måtte han selvfølgelig hjelpe pappaen med å lage taco ;) Det å hjelpe til er populært for tiden, og vi klager ikke...

Fiiiine guttene mine <3

"Slapp av mamma, vi fikser biffen!... Eller var det tacoen?"
Nå er vi gode og mette, ungene sover søtt i sengene sine, og vi koser oss med "Hver gang vi møtes" Jeg må bare si at Jan Eggum har fått en stjerne i boka av meg. Han har jo alltid blitt framstilt som en litt traust fyr, som liker å stå med gitaren hengende rundt halsen og synge litt smådeprimerte låter. Men han har virkelig kommet ut av skallet og sunget både jente-pop og nå i kveld, rap! R E S P E C T til deg Jan ;)


I morgen skal jeg sove så lenge jeg bare klarer.. Jeg har nemlig vært usannsynlig trøtt i dag! Mannen skal på aftenvakt, så da får jeg og ungene kose oss i hverandres selskap:) Og det skal nok gå helt fint!

Ha en fin kveld.
-Klemmer fra Trine-

søndag 19. februar 2012

Fastelaven


Denne helgen har jeg og ungene koset oss, mens pappaen har jobbet. Vi har vært i 4-årsdag, på besøk hos fine venner og spist masse godis ;-) I dag har vi vært oppe i campingvogna og fått unna litt snø på taket. Det ser ut til at kong vinter omsider har gjort sitt inntog.

Nå står fastelavensbollene i ovnen, mens små og store gleder seg:) I går kveld kom jeg på at jeg ikke hadde fargede fjær, så fastelavensrisen uteble i år.
En liten frøken som venter utålmodig på boller.... Da må vi ha en vente-kjeks ;)

Dårlig vær ute !

 Var og kjøpte meg nye, friske blomster før helgen. Aner ikke hva de heter, eller hva de krever, men vi satser på at de holder seg  en stund...


 Om en liten stund skal vi ta turen ned til mamma og pappa for å innta skikkelig søndagsmiddag; Pizza ;-) Kvelden blir nok tilbrakt med oppgaveskriving... Ellers gleder jeg meg til ny uke med praksis !


Ha en fortsatt fin søndag.


post signature



fredag 17. februar 2012

Svisj....

... Så er uka gått. Ukene flyr avgårde for tida! Syns det går fra mandag og rett til fredag i et jaffs:-) Men helgen er jo min favoritt-tid, så jeg klager ikke....

I dag var det kort forelesning, i tillegg til at jeg var på praksismøte midt oppi forelesninga, så nå er huset vasket og klart for helg. Mannen skal jobbe kveldsvakt hele helga, så jeg og ungene får kose oss alene. I morgen er det 4-årsdag til en av Caspers bestekompiser, så han skal ha mammaen med seg innover litt senere for å kjøpe gave. Ellers blir det bare kos med gode venner, (små og store) venninnebesøk, god mat og selvfølgelig lørdagsgodt (og fredagsgodt...)

 Denne karen er hjemme i dag... Tett nese og vondt i hodet til tider. Vi forebygger og holder oss i ro hjemme :-) Er jo altfor mye som skal skje i helga, til at han har tid til å være syk. Ellers er formen god, og han har hatt en lengre fotballkamp med pappaen her i stua.

I går startet vi på et nytt prøveprosjekt her i heimen. Jeg lagde middagsmeny for en uke, så var det innover å handle det vi trenger iløpet av kommende uke. Blir spennende å se om vi klarer å holde oss unna butikkene i noen dager  nå ;)

 Nå er det Cars 2 på gutta, mens jeg forsøker å få oversikt over alle oppgavene jeg har å skrive de neste ukene. Kjenner panikken tar meg litt.....

Ha en fin helg!

post signature

tirsdag 14. februar 2012

Morsdag, valentines day og hele den pakka der..

Morsdag syns jeg er en trivelig dag :) Ungene lager tegninger, jeg får blomster og mannen er ekstra snill med meg ! I år fikk jeg uanstendig mange gaver...

Denne Willow tree figuren fikk jeg i gave av mine kjære svigerforeldre. Symbolikken er som hentet ut av vårt hjem :)

Dette flotte smykket fikk jeg av mine to skjønne små <3 "Verdens beste mamma".. Veeel, spørs om de er enig i det bestandig ;)
Valentines day er derimot ikke noe vi feirer i dette huset. Veel, jeg fikk en blomst av mannen, men det var vel bare for å veie opp for alle de dagene jeg ikke får blomster ;) Neida.. TAKK kjære :)
 I dag har jeg vært på den mest interessante forelesningen så langt i min høgskolekarriere. Harry Potter analyse og fantasy som sjanger generelt. Tror jeg er blitt bitt av basillen ;) Skal i allefall lese mer!





Elsker min nye tulipanvase :D  
Det var karneval i barnehagen i dag. Storebror var Kaptein sabeltann, men lillesøster var en liten engel, med tyllskjørt, masse glitter og ikke minst englevinger :) Fikk til og med lov til å lage musespeler i håret hennes. Meeeen, da jeg skulle forevige øyeblikket, sviktet kameraet.. TYPISK! Vi får ha vårt private karneval hjemme en dag da :)
Nå får vi besøk av min gode venninne Ingeborg og hennes to søte små gutter. En mann er på øvelse, og en annen er på kveldsjobbing, så da får de frustrerte fruene kose seg sammen !

Ha en fin kveld.

 -Klemmer fra Trine-

fredag 10. februar 2012

Ukas beste dag...

Er definitivt fredagen. Den travle uka er slutt, og det er bare helga som gjenstår. Riktignok skal både jeg og mannen jobbe i morgen, men det er likevel noe spesielt med helga :-) I dag har jeg fornyet blomstersamlinga mi.. Gammelt er kastet og erstattet med noe nytt og friskt.

Jeg ga opp hortensiaene jeg hadde i disse krokkene. De krever altfor mye arbeid...

Storebror venter på å se pappas bil på veien.


disse tulipanene fikk jeg av min kjære svigermor, og vasen fra Finn Schjøll  fikk jeg i morsdagsgave fra den herlige familien min :-) Vasen var stoor, så i morgen tror jeg at jeg må ut å handle litt flere tulipaner, så den blir stappfull!
I kveld har vi vår faste fredagskveld, med god tv-underholdning, taco og snop. Mamma og pappa kommer, så vi ser fram til en trivelig kveld.

Lille rampejenta fikk jammen meg plass oppi eska til vasen.
 Ellers vil jeg anbefale dere å ta turen innom Drømmer om Drømmehuset. Hun har mange spennende give aways for tiden! (klikk på navnet for å finne linken)

Nyt kvelden og ha en fin helg :-)



post signature

onsdag 8. februar 2012

Vi faller som fluer

Nå er ungene friske og tilbake i barnehagen, og da er det vel bare rett og rimelig at jeg blir syk?.... Denne tiden på året er definitivt ikke min favoritt-tid... Ene og alene på grunn av all sykdom! Jeg fikk heldigvis en god natts søvn og formen er ikke riktig så ille i dag som i går. 


 I ettermiddag skal storebror og pappaen på onsdagsrenn. Her i heimen blir det nok total avslapping resten av dagen. Skal prøve å lese meg opp på litt pensum.I går  fikk  jeg også gode nytheter ang. praksis, så nå gleder jeg meg til å komme tilbake til skolen og prøve ut alt jeg har lært siden forrige praksisperiode :-)



Håper dere får en fin onsdag, og dere.... Nå er det ikke så lenge til det er helg igjen ;-)


post signature

mandag 6. februar 2012

God formiddag alle fine lesere

Da graderstokken viste -24 kl 07.00 i dag tidlig var valget enkelt: ungene fikk seg en fridag. Lillesøster hadde litt feber i går formiddag, og måtte nok vært hjemme likevel, mens storebror fikk valget, og da valgte han jo selvfølgelig hjemmekos med mamma og lillesøster ;-) Når mammaen likevel skal være hjemme, er det koselig med selskap :-) Så vi startet dagen med et langt, varmt bad, for at ungene skulle få varmen i seg. Nå putrer det i vedovnen og huset er varmt og godt. Kan ikke huske sist vi hadde det så kaldt!!

Storebror koser seg med barne-tv og saft :-)

Roser OG sol.. Stort bedre blir det vel ikke ;-)

Ikke mange spor etter gårdagens feber på denne frøkenen <3
 Nå har vi kjevlet ut kanelboller, som vi skal kose oss med litt senere :-)
I dag blir det forresten nydelig kyllingform til middag à la min lille lykke . Masse kylling og grønnsaker... NAM!

Ha en fin dag i vinterkulda :-)
-Klemmer fra Trine-

lørdag 4. februar 2012

Mitt favorittrom i huset er...

Uten tvil kjøkkenet!
Alle de andre husene vi har bodd i har hatt små kjøkken, så mitt første og største kriterie var at kjøkkenet skulle være stort. Det var jo forsåvidt greit, for kjøkkenrommet var stort i utgangspunktet. Det var bare dekket av vinduer og dører på alle vegger. Men bank, bank og noen plater så var begge dørene kledd igjen og vips! så hadde vi masse skapplass:-)
 
Maaaasse benkeplass :-)

Som småbarnsmor og ivrig baker, bruker jeg MYE tid på kjøkkenet. Det har blitt vårt andre oppholdsrom. Her leker ungene, de maler, tegner, spiser, leker, ja hva gjør de ikke her for å si det sånn?? Her samles vi kl 16.45 hver dag til middag.

Her er vår nye venn på kjøkkenet. Denne kaffemaskinen fikser oss gode drikker som iste, iskaffe, cafè au lait osv.. Fin er den også ;)
Nå som solen er tilbake får vinduskarmene nytt liv også:-) Det er så deilig å se sola skinne inn og lyse opp rommet.



Det var et lite innblikk i mitt favorittrom... Kanskje fordi jeg bruker så usannsynlig mye tid her inne ;-)

Helgekos

Denne helgen er dedikert til kosen og ingenting annet!
I går koste vi oss med taco, the voice og smågodt:-) Vi hadde jo tross alt hatt en lang og hard uke... I dag skinner solen inn i stua, mannen er på trening, ungene leker og jeg bare nyter en stille formiddag. Det blir ikke så mange av dem iløpet av ukene våre.

Ingenting er bedre enn de stundene ungene leker fint sammen (ikke det at det skjer så ofte) :-)

Lille my som koser seg med storebror

Må være fint å ha en så fin storebror ;-)

Jeg ELSKER denne utsikten.
Aldri har jeg savnet sola så mye som jeg har gjort i år. Det ga meg virkelig en skikkelig energiboost når dem viste seg fram igjen i all sin prakt !

I dag skal vi på besøk til et søskenbarn av meg. De har basseng i kjelleren, så vi skal kose oss som fisken i vannet ;-) Alltid koselig å være sammen med familie man ikke treffer så alt for ofte.
I kveld får vi besøk av et vennepar av oss. Da blird et god mat og en runde Party Alias, så får vi se om jeg og mannen er like gode venner når vi legger oss i kveld ;-) Alias er et spill som er veldig morsomt, men som kan føre med seg forferdelig mye irritasjon over parteren hvis han/hun ikke leverer varene....

Ha en flott lørdag alle der ute i cyber-space.

-Klemmer fra Trine-