lørdag 25. februar 2012

"eg kan hjelpe deg pappa"

Jeg som skulle ha frihelg, befant meg plutselig på jobb kl 08.00 i dag.  Lørdags formiddag er ikke den verste tiden av helgen å være på jobb da:) Men resten av helgen skal det slappes av med mine små! I dag har vi spist lørdagsgrøt hos mamma og pappa, og så har vi vært hos tanta og onkelen min og fått servert nydelige vafler:-) Alltid like gode.

I går kveld var vi så mette, så vi sparte fredagstacoen til i dag. Lillemor var skutt, så hun la seg 18.45. Da hadde storebror huset og foreldrene for seg selv, og han var i storslag. Danset, sang, turnet, fortalte historier osv. I tillegg måtte han selvfølgelig hjelpe pappaen med å lage taco ;) Det å hjelpe til er populært for tiden, og vi klager ikke...

Fiiiine guttene mine <3

"Slapp av mamma, vi fikser biffen!... Eller var det tacoen?"
Nå er vi gode og mette, ungene sover søtt i sengene sine, og vi koser oss med "Hver gang vi møtes" Jeg må bare si at Jan Eggum har fått en stjerne i boka av meg. Han har jo alltid blitt framstilt som en litt traust fyr, som liker å stå med gitaren hengende rundt halsen og synge litt smådeprimerte låter. Men han har virkelig kommet ut av skallet og sunget både jente-pop og nå i kveld, rap! R E S P E C T til deg Jan ;)


I morgen skal jeg sove så lenge jeg bare klarer.. Jeg har nemlig vært usannsynlig trøtt i dag! Mannen skal på aftenvakt, så da får jeg og ungene kose oss i hverandres selskap:) Og det skal nok gå helt fint!

Ha en fin kveld.
-Klemmer fra Trine-

2 kommentarer:

 1. Ser du som dere koset dere ordentlig på lørdagen.
  Håper denne helgen blir like fin for dere.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Det e så koselig å lese bloggen din, Trine :) Nydelige interiørbilda, og masse fine bilda av de søtaste småtrollan som finnes :)
  God helg!
  -Marita

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar :)