fredag 18. november 2011

God kveld i alle stuer der ute :-)

Her i min lille villa nyter vi stillheten og freden. Det har vært nok en hektisk uke, og hva er vel bedre da enn å lene seg tilbake i godstolen med gullrekka og et glass baileys?



I morgen skal mannen jobbe heeeele dagen, så da skal jeg og de små kose oss hjemme. Cars 2 er kommet i hus, så jeg regner med at storebror blir sittende klistret forran tv'en. Kanskje får mor jobbet litt med oppgave som skal leveres søndag. Men dere.......
Husker dere lampa jeg så inderlig ønska meg, men som var fryktelig dyr? Veeeeeel, den kom på tilbud, og da kom den jammen meg inn i min lille villa også ;-) Takket være snille mennesker (som jeg faktisk ikkje kjente engang) så kom den haikende i en bil fra Harstad i ettermiddag.

Den er bare rålekker! Og SÅ mye større enn jeg trodde :-)
Ellers gikk PH partyet kjempefint. Damene var flinke å handle, noe som igjen går til min fordel. Flotte vertinnegaver fikk jeg :-) Gleder meg enormt til alt kommer!

Håper dere har hatt en fin uke, og at helgen blir minst like fin <3
-Klemmer fra Trine-


1 kommentar:

  1. Hei Trine :o)
    Så hæildi` dokekr va`da...lampa e kjæmpelækker og passe godt ijnn i dokkers lille villa :o)
    Ønske meg masse eg og...hihi...får se om dæ fijnnes nån som kainn ta mæ nåkka tell meg og...som førr æksæmpel knagga tell æine vægghyjlla som gubben har snekkra...dæ e å få tak i på Den Lille Gavebutikken på Finnsnes...bli spæinnanes å se ka som skjer...hihi...du får ha løkka tell mæ ijnnleveringsoppgaven og kos deg masse mæ dine små i morra...klæm fra dæ likkje rø`e huse` i skogen...Vintagepia

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar :)